De data voor de jeugdtrainingen in het najaar zijn bekend!

Dit najaar zijn er wat veranderingen in de jeugdtrainingen. Er is een nieuwe lokatie; dit is De Wouwse Plantage. Ook gaan we weer van start in Heerde (Wapenveld).

De ruiters krijgen weer 2x per dag les van VIT trainers. Verder gaan we in de trainingen het nieuwe onderdeel Tölt in Harmony integreren. Dit gaat in 2018 een Youth Cup onderdeel worden! En om iedereen kennis te laten maken met dit onderdeel hebben wij Kristina Örrling bereid gevonden om de TiH onder de aandacht te brengen. Kristina is gediplomeerd jurylid in de TiH en geeft hier ook lessen in. Verder is zij zelf jaren lang actief geweest in de wedstrijdsport in Zweden in zowel de T1 als de V1.

De data zijn:
Wouwse plantage op de zaterdagen 23 sept. / 28 okt. / 25 nov.
Heerde op de zondagen 24 sept. / 5 nov. / 26 nov.

Bij de lokatie "Wouwse Plantage" is ook de mogelijkheid gebruik te maken van de ovaalbaan!

De jeugdtrainingen zijn voor iedereen tussen 12 en 26 jaar die lid zijn van het NSIJP. Kosten bedragen 150 euro voor alle 3 de dagen en is voor de ruiters inclusief lunch.

Heb je interesse in deze gezellige en leerzame dagen, dan kun je je opgeven door een mail te sturen naar jeugd@nsijp.nl met daarbij de vermelding voor welke lokatie je je in wil schrijven. Ook voor vragen kun je mailen naar dit mailadres.

 

Deelname aan dit evenement en het onderbrengen van paarden vindt geheel op eigen risico plaats. De organisatie, noch het NSIJP, noch de terrein-eigenaar kunnen verantwoordelijk worden gesteld voor schade aan mens, dier en/of materialen. De ruiter verklaart dat het paard gezond is, uit een gezond bestand komt, en deugdelijk is geënt.