Eerste VIT Lustrumdag

Deurne

De Vereniging van Instructeurs en Trainers voor IJslandse paarden (VIT) bestaat in 2017 10 jaar. Tijd voor een feest! Daarom organiseert de VIT op zaterdag 11 maart 2017 haar eerste Lustrumdag op het Hippisch Centrum in Deurne. Een dag voor iedereen die van (IJslandse) paarden houdt. De hele dag door kunnen bezoekers genieten van clinics, demo’s en presentaties en meedoen met workshops.

De VIT wil haar eerste Lustrum vieren met iedereen die geïnteresseerd is in het houden van en werken met (IJslandse) paarden. Het programma is uitgebreid en veelbelovend, met demonstratielessen, shows, clinics over didactiek, een clinic over de teugeldrukmeter, workshops ruiterfitheit en houding&zit, een presentatie over de waterstapmolen, demo’s tölt en telgang en nog veel meer.

Hippisch Centrum Deurne
De Lustrumdag vindt plaats op het Hippisch Centrum in Deurne, prachtig gelegen in een parkachtige omgeving. Het adres van de locatie is Bruggenseweg 11a in Deurne, zie ook www.hippischcentrumdeurne.nl.

 

Praktische informatie
Het programma begint om 09.30 en eindigt om 17.00 uur. Toegang is € 10,- (inclusief koffie/thee) of € 20,- (inclusief koffie/thee/lunch). Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding van een volwassene.

 

Op de website www.vit-ijslandsepaarden.nl vindt u meer informatie over het programma. Daar vindt u ook een korte beschrijving van de clinics, demo’s en presentaties.