Kom jij het NSIJP versterken?

KNHS- centrum te Ermelo
Bron: 
bestuur

Kom jij het NSIJP versterken?
Het NSIJP, een vereniging, een club waarbij we allemaal één passie delen; Het IJslandse paard. Een goed functionerende vereniging gaat niet vanzelf, we zijn afhankelijk van onze leden en onze vrijwilligers, en daarom zijn wij op zoek naar versterking!
Ieder lid van onze vereniging heeft zijn of haar kwaliteiten en daar willen wij graag gebruik van maken. Wil jij je inzetten voor onze vereniging en je kennis en kunde delen? Dan zijn we op zoek naar jou!

We begrijpen dat het wellicht niet direct duidelijk is wat er allemaal mogelijk is binnen het NSIJP/vereniging, daarom organiseren we een informatie bijeenkomst op donderdag 26 januari vanaf 19.30. Deze avond is de ideale gelegenheid om in contact te komen met leden van het bestuur, ledenraad maar ook mensen die actief zijn in de verschillende commissies.
Heb jij ambities om je steentje bij te dragen, maar weet je eigenlijk niet zo goed wat het inhoudt. Vind je de drempel nog wat te hoog of is het niet duidelijk wat je bij kan/wil dragen, kom dan eens vrijblijvend praten om jezelf te laten informeren.

Locatie – De brasserie van het KNHS centrum in Ermelo
Datum en tijd: donderdag 26 januari vanaf 19.30 tot 22.00

Meer informatie is terug te vinden op de pagina van het 'evenement'
https://www.facebook.com/events/1391669104199474/

 

Ben je niet lid van Facebook maar wil je wel meer informatie ontvangen, neem contact op met het bestuur via bestuur@nsijp.nl, zij staan u graag te woord.