Seminar ‘Training en presentatie van fokkerijpaarden’ voor jonge trainers, 4-7 april, Skeidvellir, IJsland.

Onderstaande gelezen én belangstelling? Meld je aan vóór zondag 19 februari 24:00 uur.

Het seminar is voor trainers in de leeftijd van 18-30 jaar die fokkerijpaarden trainen en voorbrengen op professionele basis. Het seminar wordt dit jaar voor de 7de keer georganiseerd door FEIF. Per land is er een vastgesteld aantal plaatsen beschikbaar. De voertaal is Engels. Deelnemen kan op voordracht van het nationale stamboek.

 Het NSIJP stelt evenals vorige jaren 2 gesubsidieerde plaatsen beschikbaar. Om in aanmerking te komen moet je lid zijn van het NSIJP en aantoonbaar belangstelling en talent hebben voor het trainen en voorbrengen van fokkerijpaarden. Verder heb je het vaste voornemen je talenten en de opgedane kennis in de toekomst in te zetten voor het voorbrengen van fokkerijpaarden op Nederlandse keuringen. Voor de selectie kijken we eerst naar de motivatie, als het nodig is kan een loting deel uitmaken van het selectieproces.

 Voldoe je aan de genoemde criteria en wil je graag in aanmerking komen voor één van de twee gesubsidieerde plaatsen dan kan je dat voor de sluitingsdatum kenbaar maken via stamboeksecretaris@nsijp.nl. Heb je je al aangemeld, dan krijg je een ontvangstbericht.

Officiële FEIF aankondiging en programma: https://www.feif.org/files/documents/BreedingHorseTrainerSeminar2017.pdf