Estafetterit WK

Datum: 
zat 29/07/2017 t/m zon 06/08/2017
Locatie: 
Van Nijmegen tot Oirschot

Het is een traditie dat er vanaf de locatie van de vorige WK gereden wordt naar de huidige WK-locatie. * Dit jaar van Herning in Denemarken naar Oirschot.
Na de vorige WK in Oirschot reden er 2 jaar later mensen van de Breidablik naar Zwitserland!

Midgard en Sunnanvindur organiseren de estafetterit te paard naar de WK vanaf het punt waar we het stokje overnemen van de Duitsers. We willen er een stoere rit van maken, 30 km per dag, kamperen,  zelf koken, en bij Millingen aan de Rijn nemen we de fietspont.

 

Inschrijven zal gebeuren via het nieuwe evenementensysteem, via deze link:

INSCHRIJVEN

Let op: indien je nog niet eerder bent ingelogd via het systeem zal deze vragen om een ruiterbijdrage; voor dit evenement is dit niet van toepassing. Heb je in 2017 nog niet gebruik gemaakt van het evenementensysteem neem dan contact op met support@nsijp.nl ; dan kan er via de backoffice een account worden geactiveerd zonder de ruiterbijdrage te betalen.

 

Let er op dat je de inschrijving wel goed afrond door aan het einde wel op de knop 'afronden en betalen' te klikken. Een inschrijving is pas volledig afgerond wanneer je een bevestigingsmail hebt ontvangen.

 

Bij vragen over of problemen tijdens het inschrijven kan er contact worden opgenomen met support@nsijp.nl (reactie kan terecht komen in de spambox)
Bij vragen over de rit kan er contact op worden genomen met de organisatie Sunnanvindur en Midgard. (secretariaat@midgard-nieuws.nl ; hijmansfloor@gmail.com
 

 

Noot - het kan zijn dat er nog kleine taal technische fouten of andere kleine problemen optreden tijdens het gebruik, meldt dit bij support@nsijp.nl en wij proberen het zo snel mogelijk op te lossen