Spier meiwedstrijd - sportwedstrijd - INSCHRIJVING GEOPEND

Datum: 
zat 20/05/2017
Locatie: 
Spier

De wedstrijd op 20 mei as wordt iets anders dan aangekondigd, namelijk het zal geen kwalificatiewedstrijd meer zijn. Er zijn op deze datum niet voldoende A juryleden beschikbaar, dus dan is een kwalificatiewedstrijd niet mogelijk.
De status van de wedstrijd wordt nu sportwedstrijd met 3 juryleden.
Indien je al hebt ingeschreven met de bedoeling kans te maken op promotie naar de sportklasse A, mail mij dan even dan schrijf ik je weer uit.

De juryleden zullen zijn Irene Steringa (A jurylid), Lisa Kroon (jurylid i.o. en al jaren een bekend gezicht op de wedstrijden) en Paulien Alberts (jurylid i.o. en grand prix ruiter dressuur).
 

 

Inschrijven zal gebeuren via het nieuwe evenementensysteem, via onderstaande link kom je op de


INSCHRIJVEN

Zodra de inschrijving geopend is zal het evenement op de pagina verschijnen.

De betalingen zullen nu verlopen via het betaal systeem van het NSIJP dit houdt in dat wedstrijden bij inschrijving ook gelijk worden afgerekend.

Let er op dat je de inschrijving wel goed afrond door aan het einde wel op de knop 'afronden en betalen' te klikken. Een inschrijving is pas volledig afgerond wanneer je een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Wanneer je voor de eerste keer wilt inschrijven moet er een inlog voor je worden gemaakt.

Dit is een andere login dan die van de NSIJP website zelf.
Volg de instructies op de website van het evenementensysteem om aan de inlog te komen.
Bij een eerste inschrijving van het seizoen moet er een ruiterpas worden aangeschaft, deze aanschaf verloopt via het systeem.
 

Bij vragen over of problemen tijdens het inschrijven kan er contact worden opgenomen met support@nsijp.nl (reactie kan terecht komen in de spambox)
Bij vragen over de wedstrijd kan er contact op worden genomen met de organisatie via holthaus@wxs.nl, wedstrijdspier@hotmail.com
Bij vragen over je prestatieklasses kan er contact op worden genomen met de sportcommissaris via sport@nsijp.nl