slideshow 1

Formulieren begrazing

Inschrijven begrazing

Merries op de Groesplaat in het buikhoge gras!
Merries op de Groesplaat in het buikhoge gras!
Markiezaat
Kennis maken op 't Markiezaat

Spelregels inschrijving. Als u zeker wilt zijn van een plekje in het gebied van uw voorkeur, schrijf uw veulen dan direct in. Meer informatie staat op het inschrijfformulier, u vindt het ook onder het kopje formulieren. De inschrijving wordt na ontvangst van het inschrijfgeld bevestigd. Indien u na 2 weken niets heeft vernomen (omdat het emailadres bv. niet goed leesbaar is) neem dan contact op met het stamboekbureau via het contactformulier.

De spelregels m.b.t. het inschrijven (en het inschrijven op de wachtlijst) zijn als volgt:

Vul het inschrijfformulier in en stuur dit naar het stamboekbureau, het adres staat op het formulier, let op, dit adres is per 1-9-2015 gewijzigd. Belangrijk is ook meteen het inschrijfgeld over te maken, want de datum van ontvangst van het inschrijfgeld bepaald de volgorde van inschrijving (zie ook de Algemene voorwaarden). (Voorkeur voor een gebied geeft geen rechten, als er geen plaats meer is in het gebied van de voorkeur, schuiven de veulens automatisch door naar een van de andere gebieden, dit zoveel mogelijk in overleg met de eigenaar).

Met ingang van het seizoen 2016-2017 bedraagt de jaarvergoeding € 400,00, daar worden de paarden 4x voor bekapt, 4x ontwormd en 1x geent (per jaar). De werkgroep behoudt zich het recht inschrijvingen te weigeren. Het inschrijfgeld wordt dan teruggestort.