slideshow 1

Op de agenda voor de jeugd

NSIJP Young Leaders' Event

Datum: 
vrijdag 16 juni 2017 t/m zondag 18 juni 2017
Locatie: 
Manege Het Zwarte Water in De Mortel

Wil jij je persoonlijk ontwikkelen? Benut jij je talenten al volledig? Wil je meer leren op het gebied van communicatie en leiderschap? Ben jij tussen de 18 en 26 jaar? En heb jij zin om je leeftijdsgenoten uit de paardenwereld op een andere manier te leren kennen? Kom dan naar het NSIJP Young Leaders’ Event!

Youth Camp België

Datum: 
dinsdag 11 juli 2017 t/m dinsdag 18 juli 2017
Locatie: 
Sint Truiden - België

Meer informatie in de bijlage en op : https://www.feif.org/Service/News/NewsItem.aspx?newsid=01345&utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Aanmelden kan bij jeugd@nsijp.nl

 

Kwalifciatiewedstrijd Fitjar & Jeugd NK - INSCHRIJVING OPEN PER 18-5

Datum: 
zaterdag 1 juli 2017 t/m zondag 2 juli 2017
Locatie: 
Noord-Sleen

De Jeugd NK wordt verreden volgens het NWR. Dit houdt o.a. in dat bij 3 of minder deelnemers in een proef er geen Nederlands Kampioen wordt gehuldigd. Heb je ingeschreven in een proef waarbij er geen Nederlands Kampioen mogelijk is, wordt de ruiter persoonlijk geïnformeerd over de mogelijkheden (starten bij volwassenen en/of wijzigen van proef).
Voor de Sport A proeven houdt dit in dat deze proeven (mogelijk) komen te vervallen. Ook deze ruiters worden persoonlijk geïnformeerd en krijgen de mogelijkheid om te wijzigen.

 

NSIJP jeugdtraining

Datum: 
zaterdag 23 september 2017
Locatie: 
Wouwse Plantage

Actueel

Oproep eerste FEIF Young Leaders’ event over verbinding en leiderschap

Voor de leeftijdsgroep van 18-26 jaar wordt dit jaar het eerste FEIF Young Leaders’ event georganiseerd. Het event vindt plaats van 28 t/m 30 oktober in Zweden, vlakbij Stockholm. Vanuit het NSIJP worden maximaal twee plaatsen beschikbaar gesteld. De deelname wordt betaald en je ontvangt een bijdrage in de reiskosten.

In de leeftijd van 18 tot 26 jaar vinden grote veranderingen plaats, toekomstige leiders ontwikkelen zich en de FEIF wilt dit graag stimuleren en ondersteunen. Het doel van het Young leader event is dus het ontwikkelen en oefenen van deze leiderschapsvaardigheden, in relatie tot andere mensen maar ook in combinatie met onze paarden.

De gastspreker is Perry Wood, een paardenman en master in communicatie. Hij geeft in Zweden al jaren les aan IJslandse ruiters. De focus ligt daarbij niet alleen op het rijden, maar hij is ook geïnteresseerd in de communicatie op alle niveaus, met de paarden en tussen mensen. Vragen die worden gesteld zijn: wat zijn de communicatievaardigheden van een goede leider? Hoe word je een team? Hoe communiceer ik op een hoger niveau?

Spreekt je dit aan en lijkt je het leuk om hierheen te gaan en te werken aan je leiderschapsvaardigheden?  Meld je dan aan voor 1 juli met een motivatie via jeugd@nsijp.nl. We verwachten dat de twee personen die worden uitgezonden ook iets gaan doen voor het NSIJP met de opgedane kennis. De precieze invulling hiervan kan nader worden bepaald.

Vacature jeugd commissielid

Wij zijn op zoek naar een leuke en gezellige vrijwilliger die de jeugd commissie wil ondersteunen  met hand en span diensten voor alle leuke jeugdruiters binnen het NSIJP, Onze voorkeur gaat uit naar iemand in het zuiden van het land, We zijn een gezellige groep vrijwilligers die veel leuke dingen organiseren, denk hierbij aan de altijd volgeboekte jeugdtrainingen in De Mortel en Heerde; de jeugddag; de meerdaagse, en dit jaar niet te vergeten de selectie voor de youthcup. Spreek dit je aan??? Meld je dan snel aan bij jeugd@nsijp.nl

Groeten de jeugdcommissie

De NSIJP jeugdtrainingen komen er weer aan!

Bron: 
Jeugdcommissie

De kosten voor deze komende jeugdtrainingen bedragen weer 150 euro voor deelname aan de 3 dagen, ongeacht op welke locatie je wilt lessen. Voor de deelnemers is dit incl. lunch.

Op een dag krijg je 2x les van een VIT trainer, er worden workshops georganiseerd en er zal mentale begeleiding gegeven worden. 

Doelstelling is om elkaar beter te leren kennen en te ondersteunen. Daarom is het de bedoeling dat iedereen er de gehele dag aanwezig is.

De data in De Mortel: 13 febr, 12 mrt, 16 april.
De data in Heerde: 14 febr, 13 mrt, 17 april.

Deelname is voor jeugdruiters vanaf 12 jaar t/m 21. Paarden jonger dan 5 jaar mogen niet aan de trainingen deelnemen.

Iedere jeugdruiter die interesse heeft kan zich aanmelden via: jeugd@nsijp.nl. Geef daarbij aan op welke locatie je wilt lessen.

Geef je snel op want er is veel animo en beperkt plaats!!

Deelname aan dit evenement en het onderbrengen van paarden vindt geheel op eigen risico plaats. De organisatie, noch het NSIJP, noch de terrein-eigenaar kunnen verantwoordelijk worden gesteld voor schade aan mens, dier en/of materialen. De ruiter verklaart dat het paard gezond is, uit een gezond bestand komt, en deugdelijk is geënt.

 

De NSIJP jeugdtrainingen starten weer eind januari!!

De NSIJP jeugdtrainingen starten weer eind januari!!
De NSIJP jeugdtrainingen starten weer eind januari!!
De NSIJP jeugdtrainingen starten weer eind januari!!

De NSIJP jeugdtrainingen zijn bedoeld voor iedereen van 12 tot en met 21 jaar. Als je graag les wiltvan topruiters en –trainers zoals Cees Fokker, Marieke Weber, Noortje de Laat, Manuela Lekkerkerker, Marian Berix, Erik Spee en andere gecertificeerde VIT trainers, dan kun je je aanmelden. Begin 2015 start de nieuwe voorjaarscyclus supergezellige en leerzame jeugdtrainingen. Vind je het leuk om met andere gemotiveerde jeugdruiters te trainen en ben je lid van het NSIJP (of word je lid) , dan kun je je opgeven.

Omdat er veel belangstelling is voor de trainingen biedt het  NSIJP  de jeugdtrainingen aan op drie locaties in 2015:  in Heerde (Gelderland),  de Mortel (Brabant) en de derde locatie in de buurt van Drachten  (Friesland). Voor laatstgenoemde locatie is het onderzoek naar de haalbaarheid gaande.

Per trainingsdag krijg je twee keer intensief les op je eigen niveau en is er aandacht voor het opstellen en realiseren van jouw trainingsdoelen. Daarnaast een clinic over een onderwerp dat te maken heeft met het trainen en verzorgen van IJslandse paarden.

De data in Heerde: 1 feb, 8 maart, 29 maart .
De data in De Mortel: 31 jan, 7 maart, 28 maart.    
De data in Friesland: 8 feb, 8 maart, 12 april (onder voorbehoud).  

Iedere jeugdruiter die interesse heeft kan zich aanmelden via: jeugd@nsijp.nl. Geef daarbij aan op welke locatie je wilt lessen.
 

 

Even onder de aandacht.....

Bron: 
Jeugdcommissie

Om teleurstelling te voorkomen bij aankomst op een wedstrijdterrein, brengen wij graag nog even de geldende vaccinatieregels onder de aandacht.