slideshow 1

PR-commissie

Foto's gezocht voor nieuwe folder

Bron: 
PR-commissie

Net als voorgaande jaren zal de folder van het NSIJP worden vernieuwd. Een nieuwe folder moet natuurlijk nieuwe foto's hebben. Daarom wederom een oproep voor mooie en/of bijzondere foto's, die wij mogen gebruiken voor de folder. Dit kan van alles zijn: sport, fokkerij, recreatie, begrazing of gewoon een mooie foto. Alles is welkom. Voor de binnenpagina (A3 formaat) zoeken wij een foto waar veel paarden op staan, bijvoorbeeld een rennende kudde en bij voorkeur Nederland. Wij hopen dat wij de foto's die voorgaande jaren zijn toegestuurd ook nog als optie mogen meenemen. Foto's kunnen worden opgestuurd via bijgaand contactformulier.

Alvast bedankt en wij rekenen natuurlijk op veel en mooi materiaal.

 

 

Standbemanning gezocht

Bron: 
PR-commissie

Het NSIJP zal de komende maanden weer op diverse evenementen aanwezig zijn met een stand. Voor deze evenementen zoeken wij mensen die het leuk vinden om het NSIJP mee te promoten.

Het is altijd weer leuk om mensen enthousiast te maken voor ons ijslandse paard. Wanneer je met voldoende mensen bent is het mogelijk de taken wat te verdelen, hierdoor kun je zelf ook ene keer rondlopen en wat shows en clinics meemaken. Ook is het gezelliger wanneer je niet alleen in de stand staat. Vandaar deze oproep.

Over twee weken staan wij in de Beekse Bergen in Hilvarenbeek bij Animal Event. Dit grote evenement vindt plaatst van vrijdag 8 mei tot en met zondag 10 mei. Naast paarden zijn hier ook heel veel andere kleinere huisdieren te bezichtigen.

Natuurlijk is het NSIJP ook aanwezig op de NK in Exloo (17 juli tot en met 19 juli). Deze NK zal in het teken staan van de bekendmaking van het equipe, dus altijd leuk om daar naar toe te gaan.  

Tot slot zijn wij in September weer aanwezig bij Horse Event (11 september tot en met 13 september). Dit zal in tegenstelling tot het verleden niet in Deurne plaatsvinden, maar in Ermelo. Een evenement wat de paardenliefhebber niet mag missen.

Heb je belangstelling om ons een of meerdere van de bovengenoemde dagen te ondersteunen, laat het dan even weten via bijgaand contactformulier. De reiskosten worden vergoed en wij hebben meestal wel wat te eten en te drinken in de stand. Wij rekenen natuurlijk op veel belangstelling.

PR-commissie

PR-commissie
PR-commissie
Taken PR- en communicatie commissie:
 • Zorg dragen voor een goede interne en externe communicatie
 • Zorg dragen voor het professioneel promoten van het IJslandse paard op diverse evenementen
 • Zorg dragen voor een goede informatievoorziening aan nieuwe leden
 • Het breed ondersteunen van Stamboekleden en Regionale verenigingen als het gaat om PR activiteiten
Samenstelling:  
 • Sytske Casimir (vanuit het bestuur)
 • Anja van Nunen (voorzitter)
 • Miriam Derksen (secretaris)
 • Arie Vermaas
 • Arnout Bakker (relatie VIT)
 • Cora Wijmans
 • Erna Upmeijer