Kom jij ons helpen! Wij zoeken meer vrijwilligers

17-07-2024
Kom jij ons helpen! Wij zoeken meer vrijwilligers

Kan jij het NSIJP helpen een sterkere organisatie te worden? Word lid van een commissie,
word Sponsorcommissaris óf word onze Webmaster!

Besturen kan je niet alleen. Daarom hebben wij hele mooie commissies die veel werk verzetten. Maar wij missen nu nog vrijwilligers die ons op het beleidsterrein Financiën & Algemeen willen helpen het algemene en financiële beleid te ontwikkelen.

Behalve dat wij heel graag het bestuur willen versterken met een lid dat verantwoordelijkheid wil nemen voor Communicatie & Marketing, is ook de commissie Communicatie & Marketing volledig onbezet. Juist nu wij een paar mooie stappen willen zetten is het heel belangrijk dat wij een team hebben met ideeën en dat ook een handje kan helpen bij de uitvoering daarvan. Een praktische invulling daarvan zoeken wij in de rol van webmaster. Dat zou je in je eentje kunnen doen maar ook samen met een ander.

Mooie ideeën, hardwerkende commissies, wedstrijden, keuringen, informatie en klankbord bijeenkomsten, opleidingen en kadervorming!!!! Alles kost geld en dat is er eigenlijk altijd te weinig. Zou het niet fantastisch zijn dat alle uitvoerenden van de zorg voor sponsoren af zouden zijn? En zou het niet heel fijn voor een sponsor zijn als hij echt iets terug kan krijgen in een goed ontwikkeld plan met veel meer uitstraling voor zijn bedrijf.  Wij zoeken een handige en commerciële kracht die bereid is vereniging breed sponsorbeleid te ontwikkelen en te realiseren.

Kijk snel wat jij voor het NSIJP kunt betekenen!
Ook als jij dit niet zelf bent!

Ben jij dit niet zelf, maar ken je iemand die misschien ons kan helpen, deel dan die suggestie met ons en stuur een mail met een mogelijke kandidaat naar bestuur@nsijp.nl Misschien kan een zetje van een enthousiast team van bestuursleden die persoon overhalen.